lauantai 23. toukokuuta 2015

viikon arkiruoat testissä


Böö! Ajattelin tulla sellaista kertomaan, että But I'm a human not a sandwich -blogin Iina kehitti itselleen "viikon arkiruoka" postaussarjan tuossa jokunen aika sitten, jonka tarkoituksena oli, ja on, yksinkertaisesti haastaa hänet itsensä keksimään monipuolisempaa arkisafkaa koko perheelle - ja siitä se ajatus sitten lähti!

Itse olen nyt yllättäen tykästynyt leipomiseen, joskin senkin suhteen vasta kokeilen siipiäni (Siis leivoin tässä jokunen aika sitten elämäni ensimmäiset voisilmäpullat. Kyllä, ensimmäiset - ikinä.), eikä ruoanlaitto missään nimessä kuulu meikäläisen vahvuuksiin... paria tiettyä ruokaa lukuunottamatta kokkailu on meidän perheessämme aikalailla H:n homma ja huomaan meidän ikään kuin vahingossa kierrättävän koko ajan samoja safkoja, koska se nyt vaan on helpointa. Tahtoisimme kyllä molemmat että söisimme terveellisemmin ja nimenomaan monipuolisemmin, mutta jotenkin homma tuntuu aina kusevan jo ihan suunnitteluvaiheessa, kun aina kiireessä pitää kehittää jotain. No, nyt sitten päätin, että koska itse en tosiaan osaa keksiä yhden yhtä kelvollista reseptiä, otammekin kaimani arkiruoat testaukseen! Askel se on sekin. Päätimme yhteisesti Henkan kanssa, että noudattaisimme ohjeita niin tarkkaan kuin lähikauppamme sallii; siis siitäkin huolimatta, että listoista löytyy aineita joista emme itse välttämättä niinkään välitä - ihan vain kokeilun vuoksi!

Tehdäkseni elämästä hieman helpompaa, pyrin tänne listaamaan kokeiluun tulevat safkat, jottei niitä sitten tarvitse joka kerta etsiä erikseen toisen blogista. Lisäilen listaan myöhemmin lisää, näillä aloitetaan, eli tässäpä olisi:


but i'm a human not a sandwich -blogissa: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti