torstai 28. toukokuuta 2015

myöhäinen lomafiilis


Jeeee, mulla on vapaapäivä (huomennakin pyörähdän töissä vaan muutaman tunnin verran) ja me nautiskellaan täällä auringosta täysin rinnoin - vihdoinkin iski just sellainen lomafiilis, jota viime viikolla ehkä vähän kaipailin... Johtunee varmaankin tuosta taivaalla kellivästä säteilijästä, öö, tai sitten mä en enää jännitä niitä tulevia lto:n soveltuvuuskokeita ihan yhtä hirmuisesti, mikä sekin on täysin mahdollista. Niin tai näin, äsken hengailtiin muutama tunti lainalauman voimin tuossa takapihalla ja ai että, tuli tarpeeseen tuo pieni hengähdystauko, jonka aikana ei tullut ajateltua mitään sen ihmeellisempiä juttuja. Itselläni oli kahvitarjoilu, koirilla vesi; Myytiskä otti asiakseen hävittää talven jäljiltä ikävät rusketusrajat, Sera sen sijaan jatkoi vanhalla tutulla vahtimislinjalla ja Rymy? No, Rymy teki mitä yleensäkin --- otti rennosti.

Nyt Rymy luonnollisesti vinkuu keittiön lähettyvillä; jätti nääs aamuruokansa syömättä, kuten monena muunakin aamuna, enkä voinut nappuloita tarjolle Seran takia jättää - enkä muutoinkaan. Profine ei sisältönsä perusteella lukeudu mun lemppareihin, eikä nähtävästi Rymynkään, joten en usko, että sitä tullaan lähiaikoina ostamaan uudestaan (johtuneeko vuodenajasta vai mistä, mutta Rymystä lähtee ihan hirveästi karvaa ja hilseilee myös enemmän kuin koskaan, mietin josko johtuisi tosta sapuskasta?) ... muutenkin saadaan taas kiinnittää enemmän huomiota Rymyn syömisiin, mun mielestä se on vähän lihonut näiden lenkkitreenien namitusten myötä. Eli ei selkeästi olla osattu ottaa noita lenkkinamituksia oikealla tavalla huomioon tarjottavan ruuan määrässä, vaikka yritetty kyllä on, huoh!

PS. En tiedä oletteko huomanneet, mutta olen lähiaikoina lisäillyt tosi nihkeästi kuvia face-sivustolle, johtuen siitä, ettei tää mun käytössä oleva koneeni oikein pelitä. Kuvien latailu menee tosi hankalaksi, eikä todellakaan onnistu hetkessä, joten sen takia instagram on ollut viimeaikoina enemmän käytössä. En siis suinkaan ole unohtanut facea, kyse on ihan jostain muusta! Loppuun lisäsin muutamat "arkistojen aarteet", joita säästelin faceen, mutta joiden sinne lataamisesta ei tullut yhtään mitään...

------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti