maanantai 13. huhtikuuta 2015

elämä tiivistettynäSiinä on meidän elämää tiivistetyssä muodossa - ekassa kuvassa näkyy btw se tornado, joka meikäläistä odottaa kotona ihan joka kerta kun kotiin tulen, eikä todellakaan ole väliä olenko ollut poissa kotoa kymmenen minuuttia vai kymmenen tuntia; vastaanotto on aina sama, huhheijaa. H:n tullessa kotiin Rymy juuri ja juuri jaksaa nostaa päätään sohvalta nähdäkseen kuka tulee, ennen kuin pistää itsensä takaisin maate, ai se olikin vaan iskä, kroohpyyh.

Paljon on lepäilty, katsottu suosikkisarjoja ja otettu päikkäreitä viime kuukausien aikana, kun kaikenmaailman pöpöt ovat kerta toisensa jälkeen vieneet talon ihmisiltä voimat. H on, edelleen, ahkerasti lenkittänyt koiraa niin paljon mitä palokunnan päivystyksilä on kyennyt (tässä kohdin täytyy tietenkin kiittää tämän meidän asema kolmekasin jätkiä, kun lähestulkoon aina joku joutaa tuuramaan tunnista pariin päivään jos ja kun jeesiä ollemme kaivanneet - viimeksi tänä viikonloppuna) kun itse olen yrittänyt panostaa pääsykokeeseen lukemiseen, mikä on ollut todella ihana juttu. Ollaan me kerran tai kaks ehditty Serpulaa&Myytiskääkin treffaamaan, kuten kuvasta näkyy.

Täällä on muuten jo ihan kevät ja ajatuksena onkin, että jossain vaiheessa tuon kokeen jälkeen pyydetään meidän agiesteet takaisin - ovat olleet lainassa - ja voitaisiin vihdoin ja viimein alkaa heräilemään tästä talvikaamoksesta! Itsellä on oikein huono omatunto, kun tuntuu että kaikenlainen touhuaminen Rymyn kanssa on jäänyt tosi vähälle, niin sisällä kuin ulkonakin - sama nähtävästi toistuu joka talvi, hyh. Nyt pitäisi keksiä jotain uutta ja hauskaa hommaa, sellaista mitä voisi tehdä ja treenailla kotona ihan koska vaan ilman sen kummempia välineitä. Vinkkejä otetaan vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti