tiistai 9. elokuuta 2016

kuvaussessio sentään


TO DO -listalla komeili pitkään opiskelijakortin hankinta ja ihan vaan siitä syystä, ettei mulla oikeasti ole pärstäkuvia itsestäni. Jos mulla ja Rymyllä on jotain muutakin yhteistä kuin tuo kuuluisa mukavuudenhaluisuutemme, niin se on ehdottomasti taitomme epäonnistua kuvissa. 1/20 onnistuu - hyvässä lykyssä, haha. Mä olen teinistä asti inhonnut kameroita ja oon oppinut aika mestariksi mitä niiden välttelyyn tulee, mutta nyt viikonloppuna oli pakko ryhdistäytyä ja käskyttää Henkka kameran taakse. No, kuten arvata saattaa, eihän siitä mitään meinannut tulla.


Jos mulla ei ollut suu auki niin sitten silmät kiinni, näytin muuten vain hullulta tai känniseltä XD. Vikaa oli kyllä vähän kuvaajassakin; se ei yhtään sanonut milloin kuvaa tai että hiukset on päin hanuria ja sitten se vielä nauratti, argh! Henkan mentyä päikkäreille nappasin pari suht ok:ta selfietä, joten sain sen penteleen kortin tilattua, mutta sitä en tiedä miten hyvältä se ottamani kuva sitten kortissa näyttää... niin, ja sai se Henkkakin musta jopa yhden kuvan otettua, missä en näytä aivan järkyttävältä :D 


Järkyttävästä tulikin mieleeni... Meidän kämppä näyttää tällä hetkellä melkoiselta kaatopaikalta - ollaan siis jo aloitettu muutto. Jännittää muuten ihan törkeästi! Kaiken lisäksi Henkka lähtee tässä välissä vielä viikoksi Lappiin vaeltamaan, mikä ei alkuunsa ilahduttanut mua pätkän vertaa. Toisaalta, mulla on sillä välin hyvin aikaa käydä läpi omia tavaroitani ja pakkailla kamoja, joten ehkä se mun maailma ei siihen kaadu, heh. 22 ja 23 päivä tätä kuuta yritetään saada homma paketiin ja 25 päivä mä toivonmukaan herään Jyväskyläläisenä, iiiiiks!! 


Pientä haikeutta on toki ilmassa jännityksen rinnalla; sen lisäksi, että vasta uudistettu työhuone on jo tyhjennetty, nyyh, tänne kyläpahaseen jää muutama erittäin läheinen ystävä ja yli 10 vuotta muistoja, huh huh. Myös noita höppäniä työkavereita tulee ikävä ♥ Mut yllätettiin eilen ihanalla (ylläolevalla) paketilla, josta löytyi kaikkea opiskelijalle tarpeellista vihreää kamaa, mm. kyniä, pyyhekumeja, vihko, teetä, suklaata, vaahtiksia, possu opintotuelle, taskumatti... tuo viimeinen oli ehdottomasti suosikkini, koska mä en ole moista ikinä omistanut ja opiskelijaelämää ajatellen se oli ehkä oleellisin paketista löytynyt juttu :D Huomenna onkin sitten meikäläisen (näillä näkymin...) viimeinen työpäivä ennen muutaman viikon lomaa ja opintojen alkua, ai kauhee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti