tiistai 28. elokuuta 2018

bujo | rymyn seurannat + joulukuun näkymät

Hieman siinä taas kesti, mut nyt mulla on jostain kumman syystä kova palo saada nää kaikki vanhat ulkoasut tänne blogin puolelle itselle säilöön. Tykkään siitä ajatuksesta, että meikäläisen "bujo journey" on konkreettisesti näkyvillä ja blogin kautta näihin vanhoihin asuihin on niin superhelppoa palata, jos fiilis iskee. Eli, viime vuonna aloin seuraamaan syvällisemmin Rymyn juttuja ja se osoittautui tosi hyväksi ideaksi. Tätä ennen mä en ollut aina kartalla siitä, milloin koiran kynnet on leikattu tai milloin se on viimeksi punnittu jne. Rymyn kynsien leikkaamista seurasin alusta asti kuukausi/viikkoseurannoissani, mutta nykyään sieltä löytyy myös hampaiden pesu ja koirapuistokäynnit. Rymyn kesäterkut -postauksessa selitin, miten Rymylle oli tullut painoa ja tästä johtuen Rymyn safkojen ynnä muiden juttujen seuraaminen tuli äärimmäisen ajankohtaiseksi. Tai no, ajankohtaistahan se olisi varmaan ollut alusta asti, mutta viimeistään tossa vaiheessa mä tajusin, että mun on otettava bujo avuksi tässäkin asiassa ja ihan aikuisten oikeasti paneuduttava taas asiaan.Kuten kuvasta näkyy, huhtikuun puolella alkoi merkkailut sitten unohtumaan aivan totaalisesti. Tämä siis johtui osittain stressistä ja siitä, että joka kerta piti kaivaa se oikean värinen kynä esille (tästä johtuen päädyin muuttamaan systeemiä seuraavassa bujossa aika rankalla kädellä, mutta siitä lisää myöhemmissä postauksissa). Alkuun tämä ei ollut mikään ongelma, mutta tuolloin mulla olikin noita kyseisiä tombow-tusseja about kourallinen. Nyt kun niitä on niin paljon, että pitäisi hankkia isompi penaali, se just tietyn kynän metsästäminen ei ole enää mikään helpoin prosessi :D Kesäkuussa 2018 olin jo aikalailla luovuttanut, mutta toisaalta tässä vaiheessa oltiin saatu Rymyn paino putoamaan. Ainoa asia mikä tosiaan enää vaati kunnolla panostamista oli hampaiden pesu --- ja sen kanssa taistellaan itse asiassa edelleen, huoh. 


Joulukuussa kaipasin bujoon jotain uutta ja erilaista. Istuin yhtenä iltana bujon ääreen ja sain aikaan ylhäällä näkyvän aukeaman. Koska joulukuussa ei ollut hirveästi kouluhommia, tää toimi todella hyvin ja miellytti omaa silmää. Aivan samanlaisena tuo aukeama ei koko kuukautta pysynyt, vaan siihen tuli pikkuhiljaa lisättyä vähän sitä sun tätä, tottakai. Joulukuussa poikkesin omasta tyylistäni myös siinä mielessä, että joka viikolla käytössä oli täysin erilainen viikkonäkymä.


... ja se olikin sitten siinä eli palataan astialle jos ja kun seuraavan kerran saan jotain aikaan :D Oon nyt aika ahkerasti tehnyt hommia ton uudistetun youtube-kanavani kanssa, joten senkään takia ei bloggailu ole viime aikoina ollut päällimmäisenä mielessä, mutta kyllä mä silti jossain vaiheessa haluan nää bujo-jutut saada tänne lykättyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti